Prijs / kosten van een zegelring

Wat zijn de kosten voor het maken van een zegelring? De prijzen van de ringen en de gravures vindt u door de ring van uw keuze aan te klikken in onze zegelringen collectie en daarna uw keuze te maken voor een zegelsteen, gravure en de achterzijde van de ring. Daarna ziet u automatisch de totaalprijs voor de ring.


Wilt u de kosten zien van zilveren, gouden of witgouden zegelringen? Kies uw voorkeur hier:

 

Wat bepaalt de prijs van een zegelring?

De prijs van een zegelring is sterk afhankelijk van de kosten van het edelmetaal, het model van de ring en het materiaal van de zegelsteen. Daarnaast is de kwaliteit van de gravure in de zegelring belangrijk: een hoge kwaliteit zegelring wordt handgemaakt door een ervaren specialist die elk detail van de zegelring moet bewerken. De kosten van zegelringen van diverse materialen vindt u online via bovenstaande overzichten. De prijs op onze website geeft altijd de actuele prijs weer. Heeft u een speciaal verzoek, dan kunt u een prijsopgave opvragen via onderstaande knop.

 

Over Ons

juwelier
Juwelier De Zegelring is gespecialiseerd juwelier. Onze specifieke kennis van zegelringen, familiewapens en tradities garandeert een sieraad dat u vele jaren met plezier draagt.

Bezoek ons bij u in de buurt! Neem contact op