Reacties en ervaringen van onze klanten"Great communication through the whole process and the ring was exactly how we wanted. Beautiful work." - Robert Michiel Stam
Meer reviews »
Op zoek naar de Zegelring.info ervaring? Lees de reviews van onze klanten, verzameld door The Feedback Company. Hieronder verder enkele reacties die wij zelf daarnaast tot op heden mochten ontvangen:
 

"Vanmiddag zijn de 2 ringen goed aangekomen. Ze zijn prachtig geworden! Ook mijn man vond ze schitterend. Nogmaals hartelijk dank voor alles."
C. Schurer

"De ring heb ik ontvangen en ik ben er erg blij mee."
A. Saltet

"Nog even een teken van dankbaarheid, ik vind de ring zo mooi. En inderdaad zeker niet te klein. Hij past perfect. Kan nu al niet meer zonder. Bedankt!"
V. Westerling


Bekijk de video hierboven voor een impresssie van de zegelringen

"Zegelring is prachtig!!! Bedankt"
J. van der Post

"De ring gekregen en hij is prachtig! Hartelijke groet"
B. Robert

"Ben met stomheid geslagen. Prachtig!!!! Hartelijk dank"
G.J. Mulder

"De ring is prachtig geworden. Helemaal wat ik ervan had gehoopt. Bedankt voor de goede service en tot ziens!"
C. de Wijs

"De ring heb ik vandaag ontvangen en is echt prachtig!!! Ik heb de ring omgedaan en doe deze niet meer af hoor :-)! Ook heel leuk om de zegelafdruk erbij te ontvangen, dan zie je pas goed hoe mooi het zegel is! Hartelijk dank voor alle moeite tot dusver en ik ben ontzettend blij met de ring!"
M. Blank

"We hebben hem ontvangen en hij is prachtig! Bedankt voor de goede service."
M. van Dam

"I received my ring yesterday, thank you. I have to say that the end result is fantastic. I am beyond pleased. I'll write you more about my phenomenal experience in the coming days."
R. Julius (Canada)

"De ring is vandaag bezorgd en hij is schitterend. Past ook heel goed! Ik ben er erg blij mee. Veel dank"
K. Holtring


 

Over Ons

juwelier
Juwelier De Zegelring is gespecialiseerd juwelier. Onze specifieke kennis van zegelringen, familiewapens en tradities garandeert een sieraad dat u vele jaren met plezier draagt.

Bezoek ons bij u in de buurt! Neem contact op