Reacties en ervaringen van onze klanten"Het was bijzonder om een nieuwe zegelring te krijgen nadat de oude gestolen was. Een andere steen, iets andere vorm, maar meteen weer helemaal vertrouwd." - A.Oostdijk
Meer reviews »
Op zoek naar de Zegelring.info ervaring? Lees de reviews van onze klanten, verzameld door The Feedback Company. Hieronder verder enkele reacties die wij zelf daarnaast tot op heden mochten ontvangen:
 

"De ring gekregen en hij is prachtig! Hartelijke groet"
B. Robert

"De ring heb ik vandaag ontvangen en is echt prachtig!!! Ik heb de ring omgedaan en doe deze niet meer af hoor :-)! Ook heel leuk om de zegelafdruk erbij te ontvangen, dan zie je pas goed hoe mooi het zegel is! Hartelijk dank voor alle moeite tot dusver en ik ben ontzettend blij met de ring!"
M. Blank

"De ring is prachtig geworden. Helemaal wat ik ervan had gehoopt. Bedankt voor de goede service en tot ziens!"
C. de Wijs


Bekijk de video hierboven voor een impresssie van de zegelringen

"Vanmiddag zijn de 2 ringen goed aangekomen. Ze zijn prachtig geworden! Ook mijn man vond ze schitterend. Nogmaals hartelijk dank voor alles."
C. Schurer

"De ring is vandaag bezorgd en hij is schitterend. Past ook heel goed! Ik ben er erg blij mee. Veel dank"
K. Holtring

"Ben met stomheid geslagen. Prachtig!!!! Hartelijk dank"
G.J. Mulder

"We hebben hem ontvangen en hij is prachtig! Bedankt voor de goede service."
M. van Dam

"Nog even een teken van dankbaarheid, ik vind de ring zo mooi. En inderdaad zeker niet te klein. Hij past perfect. Kan nu al niet meer zonder. Bedankt!"
V. Westerling

"I received my ring yesterday, thank you. I have to say that the end result is fantastic. I am beyond pleased. I'll write you more about my phenomenal experience in the coming days."
R. Julius (Canada)

"Zegelring is prachtig!!! Bedankt"
J. van der Post

"De ring heb ik ontvangen en ik ben er erg blij mee."
A. Saltet


 

Over Ons

juwelier
Juwelier De Zegelring is gespecialiseerd juwelier. Onze specifieke kennis van zegelringen, familiewapens en tradities garandeert een sieraad dat u vele jaren met plezier draagt.

Zegelringen bij u in de buurt bekijken? Neem contact op