Zegelring bestellen? Veelgestelde vragen en antwoorden

Hieronder een overzicht van onze antwoorden op veelgestelde vragen over onze zegelringen:

Wat kost een zegelring?

Zegelringen zijn onze specialiteit. We kunnen u daarom een scherpe prijs aanbieden voor een hoge kwaliteit. De prijzen van de ringen en de gravures vindt u door de ring van uw keuze aan te klikken in onze collectie en daarna uw keuze te maken voor een zegelsteen, gravure en de achterzijde van de ring. Daarna ziet u automatisch de totaalprijs voor de ring. Deze prijs is inclusief de zegelsteen, inclusief eventuele gravure, inclusief BTW en inclusief verzenden.

naar boven ↑

Wat is de levertijd?

Wij hebben een korte levertijd. Al onze ringen worden speciaal op maat gemaakt. De levertijd is daarom deels afhankelijk van beschikbaarheid (lees: vakantie / ziekte) van onze vakmensen. Normaliter heeft de edelsmid circa 4 weken nodig om de ring voor u te maken en de graveur circa 3 tot 4 weken om de handgemaakte gravure te verzorgen. Is er een speciale datum waarop u de ring nodig hebt? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

naar boven ↑

Wat zijn de verzendkosten?

Als de ring klaar is kunt u hem bij ons ophalen. Als u dat liever wilt, sturen we hem u binnen Nederland en België ook kosteloos toe, verzekerd en aangetekend. Aan u de keuze.

naar boven ↑

Hoe weet ik mijn ringmaat?

Wij sturen u hiervoor graag onze gratis ringmeter toe. Om uw ring te kunnen maken hebben we uw ringmaat nodig. Als u bij ons langskomt, nemen wij uw ringmaat op. Als u de ring online of telefonisch wilt bestellen, sturen wij u de ringmeter toe. Hiermee kunt u zelf eenvoudig en betrouwbaar uw ringmaat opnemen.

naar boven ↑

Wat als ik de verkeerde ringmaat heb besteld?

Met de ringmeter kunt u uw ringmaat nauwkeurig opmeten. Is er toch iets mis gegaan? Geen zorgen, laat het ons binnen 30 dagen weten en we passen de maat (tot 2 maten) voor u aan.

naar boven ↑

Is het mogelijk de ringen te bekijken?

Wilt u een afspraak maken om de ringen te bekijken en te passen? Dat kan in Amsterdam en Amersfoort. Bel ons (tel: 033 - 75 21 883) voor een afspraak. Woont u verder weg, maar wilt u toch een afspraak maken bij u in de buurt of thuis? Bel ons en we kijken naar de mogelijkheden.

naar boven ↑

Hoe kan ik betalen?

Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de details van uw ring te bespreken. Na een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag, maken de edelsmid en graveur uw persoonlijke zegelring op maat. Het restant van het aankoopbedrag hoeft u pas te betalen als u uw ring naar volle tevredenheid hebt ontvangen.

U kunt zelf kiezen hoe u betaalt: online via uw eigen bank (iDeal), via creditcard (Paypal) of via een normale bankoverschrijving. U ontvangt van ons een verzoek voor betaling per email.

naar boven ↑

Welke service mag ik verwachten?

Het draait bij zegelring.info om u. Wij doen er daarom alles aan om u tevreden te stellen en bieden u dan ook onze 100% tevredenheidsgarantie. Dat strekt veel verder dan alleen de kwaliteit van onze zegelringen. U bent verzekerd van een uitgebreide zegelringencollectie, scherpe prijzen, deskundig advies en toegewijde service.

naar boven ↑

Wat is de kwaliteit van de ringen?

Een zegelring is bedoeld om tenminste een levenlang mee te gaan. Traditioneel worden de zegelringen daarom vervaardigd van 14 karaats geelgoud en witgoud; 18 karaats is ook mogelijk en verzorgen wij op aanvraag. Het is ook mogelijk een zilveren zegelring bij ons te bestellen. Zilver is ook een edelmateriaal, maar over het algemeen iets minder hard dan de geelgouden en witgouden ringen.

naar boven ↑

Hoe kan ik een cadeaubon of kortingscode gebruiken?

Nadat u uw ring heeft uitgekozen en via de website heeft besteld nemen wij altijd contact met u op. U kunt een eventuele cadeaubon of kortingscode dan aan ons doorgeven. Deze verrekenen wij dan met de prijs.

naar boven ↑

Andere vraag?

Wij horen graag van u wanneer u nog vragen mocht hebben! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, email of onze contactpagina. Kijk voor onze contactdetails.

naar boven ↑

 

Over Ons

juwelier
Juwelier De Zegelring is gespecialiseerd juwelier. Onze specifieke kennis van zegelringen, familiewapens en tradities garandeert een sieraad dat u vele jaren met plezier draagt.

Bezoek ons bij u in de buurt! Neem contact op