Zegelring Leverancier

Hallo, mijn naam is Guido van der Eerden van juwelier De Zegelring.

Hoewel juwelier De Zegelring geen groothandel is, nemen juweliers regelmatig contact met mij op met het verzoek of ik een klant van hen kan helpen met een zegelring. Zegelringen zijn sieraden die gespecialiseerde kennis vragen op gebied van o.a. zegelstenen, zegelringgravures en familietradities. Omdat de zegelring vaak een levenlang gedragen wordt, wil uw klant daarin geen fouten maken.

Lang niet elke juwelier is bekend met de heraldiek en de thematiek rond zegelringen. Daarom verwijzen steeds meer juweliers voor een zegelring door naar mij of onze website - omdat dat ons specialisme is. Wij verzorgen uitsluitend zegelringen - in de meeste gevallen gegraveerd met familiewapen. Uw klant zoekt hiervoor een betrouwbaar expert met vakkennis die persoonlijk kan meedenken en hem of haar behoedt van fouten. En uiteraard een eindproduct om trots op te zijn. Uw hulp aan uw klant garandeert dat deze ook in de toekomst weer bij u te rade gaat als het gaat om mooie en hoge kwaliteit sieraden.

Bent u zelf juwelier? De Zegelring helpt uw klanten graag met een hoge kwaliteit persoonlijke zegelring en uitstekende service (lees ook onze reviews). Indien gewenst kunnen wij de ring afleveren in uw doosje of verpakking. Ook kunt u worden opgenomen in onze lijst van juweliers met wie wij samenwerken. Neem gerust contact met mij op.

Wat zeggen onze klanten?

 

Over Ons

juwelier
Juwelier De Zegelring is gespecialiseerd juwelier. Onze specifieke kennis van zegelringen, familiewapens en tradities garandeert een sieraad dat u vele jaren met plezier draagt.

Zegelringen bij u in de buurt bekijken? Neem contact op